Став відомий графік роботи консультаційного центру для аграріїв при ЛОДА

2532024
Фото ілюстративне. Джерело: Чернівціобленерго

У Львівській облдержадміністрації розповіли, як перший час працюватиме консультаційно-дорадчий центр для аграріїв.

Деталі розповіла Наталія Хмиз, директорка департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА, повідомляє Дивись.info.

З понеділка, 15 січня, починає працювати консультаційно-дорадчий центр у сфері агропромислового виробництва при ЛОДА. За словами директорки департаменту, у ньому зможуть отримати допомогу аграрії, селянські господарства, сільськогосподарські обслуговуючі та виробничі кооперативи тощо.

«Наші аграрії телефонують на всі контакти, у тому числі мої, працівників департаменту і ставлять питання, які інколи стосуються дуже широкого спектру і потребують чіткого, кваліфікованого коментаря чи податкових органів, чи юристів, чи земельників. Тому ми розробили графік, за яким на старті працюватимуть консультанти», — зазначає Наталія Хмиз.

За попереднім графіком, у понеділок працюватиме з 11:00 до 13:00 фахівець з безпечності харчових продуктів від Держпродспоживслужби. У вівторок можна буде вирішити юридичні питання до обіду разом з юристами, які працюють на добровільних засадах. Після обіду, у вівторок, з 14:00 до 16:00 — земельні питання. Для їх вирішення Держгеокадастр виділяє свого працівника. У середу — тваринництво до обіду, а кооперація, податкова звітність – після. У четвер до 13:00 — механізація процесів у сільському господарстві, після 14:00 — бухгалтерія. У п’ятницю — ягідництво, садівництво, а також економіка ведення сільського господарства.

Фото: Дивись.info

«Це попередній і невичерпний перелік. Далі він формуватиметься за потребами наших аграріїв. Я впевнена, що ОТГ теж матимуть змогу користуватися цією інформацією, приходити і писати проекти, щоби мати розвиток на їх територіях», — каже Наталія Хмиз.

Детальніше про центр та контакти читайте тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: