Реклама на львівському транспорті подорожчає

20150814_5825tram6

Вперше у Львові рекламні площини на міських трамваях розпродадуть на аукціоні.

Про це під час прес-конференції, 11 січня, повідомив Андрій Білий, радник міського голови, інформує Дивись.info.

ЛКП «Львівелектротранс» вирішило провести аукціон, аби розпродати рекламу на громадському транспорті міста. Ціна на неї виросте мінімум вдвічі. Так, якщо раніше брендування одного трамваю коштувало 3500 грн/міс, а автобуса і тролейбуса — 2500 грн/міс, то тепер мінімальна ціна становить 7000 грн/міс за одиницю транспорту.

«Одна зі статей, яка наразі становить близько 3 мільйонів на рік доходів підприємства – це реклама на транспорті. Завдяки цій програмі, ми сподіваємося збільшити цю статтю до 7 мільйонів на рік, — каже Андрій Білий. — Цього достатньо, щоби капітально відремонтувати вулицю Княгині Ольги, щоби купити 5-7 вживаних трамваїв з Німеччини або відремонтувати всі дахи на підприємстві. У будь-якому разі ці кошти будуть спрямовані на покращення підприємства».

За словами радника міського голови, площа розміщення реклами буде меншою. Згідно з правилами аукціону, часткова поклейка (лише борти) коштуватиме 7000 грн/міс, середня поклейка (борти, двері та верхня частина вагона) — 12000 грн/міс, повна поклейка (включно з кабіною та кормовою частиною) — 17 тисяч гривень.

Аукціон у системі Prozorro планують провести 15 січня.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: