Солдата, який не з’явився вчасно на службу, засудили

foto-iz-otkrytyh-istochnikov_rect_5285841400899d34fae21f499073eafb
Фото: Подробности

Днями на Прикарпатті засуджено 21-річного військовика-контрактника, який не з’явився вчасно на службу без поважних причин.

Днями на Прикарпатті засуджено 21-річного військовика-контрактника у вчиненні кримінального правопорушення,який не з’явився вчасно на службу без поважних причин.

Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбук військовий прокурор Західного регіону України Олег Сенюк.

«Доведено, що солдат І. з метою тимчасово ухилитись від несення обов'язків військової служби, через несумлінне ставлення до виконання своїх службових обов'язків, у січні 2017 року самовільно залишив розташування військової частини та більше місяця проводив час на власний розсуд», - написав Олег Сенюк.

Також він зазначив, що у ході судового засідання обвинувачений армієць вину в інкримінованому йому злочині визнав повністю і розкаявся.

«Коломийський міськрайонний суд Івано-Франківської області при призначенні покарання врахував усі обставини, зокрема тяжкість злочину, тривалий час перебування обвинуваченого за межами місця служби, а також наявність у нього судимості в минулому та засудив військовика до покарання у виді 3 років 1 місяця позбавлення волі», - написав військовий прокурор.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: