Уоррен Баффетт спрогнозував «поганий кінець» ринку криптовалют

755156041357215

Відомий американський інвестор Уоррен Баффетт вважає, що ажіотаж навколо криптовалют нічим хорошим не закінчиться. Сам він відмовляється вкладати в те, про що «нічого не знає».

 

Один з найбагатших людей в світі, американський інвестор Уоррен Баффетт вважає, що поголовне захоплення біткоінами і криптовалютами закінчиться погано. Такими прогнозами інвестор поділився в інтерв'ю телеканалу CNBC.

«З приводу криптовалют в цілому я можу сказати майже напевно, що їх чекає поганий кінець», - сказав Баффетт. «Коли або як це станеться, я не знаю», - додав він.

«Якщо б я міг купити п'ятирічний пут-опціон по кожній з криптовалюта, я б з радістю це зробив, але я ніколи б не вклав ні цента в короткі позиції по ним», - сказав Баффетт.

Кажучи конкретно про ф'ючери на біткоіни, якими в грудні почали торгувати чиказькі біржові оператори CME Group і Cboe Global Markets, Баффетт сказав, що не збирається їх купувати.

«У нас їх немає, ми ніколи не відкриємо позиції по ним», - уточнив інвестор.

«У мене досить проблем з речами, про які, як я думав, що щось знаю», - сказав Баффетт. «Навіщо мені відкривати довгу або коротку позицію по тому, про що я взагалі нічого не знаю», - пояснив свою позицію інвестор.

За даними CoinDesk, біткоіни в середу ввечері торгуються вище позначки $ 14 тис., Його капіталізація становила $ 243 млрд. За минулий рік ця цифрова валюта виросла більш ніж на 1500%. Однак останні тижні були для криптовалюта невдалими - ще в середині грудня він коштував $ 19 тис. За «монету».

Стан 87-річного Уоррена Баффета, власника і керівника холдингу Berkshire Hathaway, згідно лічильнику Forbes Real Time, становить $ 87,9 млрд (це третій показник серед бізнесменів світу).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: