Винник припиняє співпрацю з «1+1» через сюжет про «таємні романи»

83_main

Журналісти ТСН зняли сюжет про українського співака Олега Винника, у якому «розкрили таємниці» особистого життя музиканта.

Український співак Олег Винник має намір припинити будь-яку співпрацю з телеканалом «1+1». Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив його продюсер Олександр Горбенко.

Він назвав «заказухою» сюжет про співака, який вийшов в ефірі ТСН 10 січня.

Журналісти з'їздили на батьківщину виконавця в Черкаську область, після чого розповіли, що дружиною Винника, з якою він одружився ще в 90-ті роки, нібито є його бек-вокалістка Таїсія. Окрім того, вони взяли коментар у старшої сестри співака, яка розповіла, що він приїжджає додому раз на рік, а матеріально не допомагає.

У сюжеті також ішлося про «таємні романи» співака.

https://www.youtube.com/watch?v=IHvjuHlyWZ4

«У сюжеті ТСН ви цілеспрямовано, безцеремонно влізли в особисте життя артиста, образили його честь і гідність», – зазначив продюсер співака.

Він підкреслив, що саме після зустрічі з «невідомою персоною», яка просила телефон Винника, його мати потрапила до лікарні з інсультом.

«Якби ваші журналісти були доброзичливішими, мали іншу мотивацію і редакційне завдання, вони б знали, що напередодні Нового року в мами Олега був черговий інсульт, і вона 20 днів перебувала в реанімації через те, що невідома особа блукала уздовж воріт і випрошувала номер телефону артиста. Після чого Олег неодноразово в інтерв'ю просив пресу і шанувальників утриматися від візитів і таких проявів цікавості й любові до нього», – повідомив Горбенко.

Він додав, що перед Новим роком Винник приїжджав додому.

Представник співака підкреслив, що юристи займуться спростуванням «неправдивої» інформації.

«Олег Винник телефоном озвучив свою позицію: "Ми припиняємо співпрацю з телеканалом "1+1" і всіма проектами, які транслюють на цьому каналі», – резюмував продюсер.

31 липня 2017 року Виннику виповнилося 44 роки.

Сольну кар'єру в Україні співак почав у 2011 році. Раніше співав у мюзиклі «Знедолені».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: