Стало відомо, коли відключать Google Drive

google-drive-logo-new
Фото: ITC.ua

Сервіс Google Drive застарів, тому він вже не підтримуватиметься компанією з 11 грудня 2017 року. Вже з 12 березня сервіс повністю має відключитися.

Про це йдеться на офіційному блозі Google.

Відтак, у березні цього року сервіс припинить своє існування в старому форматі, однак на заміну має прийти нова версія диску.

«Google Диск офіційно застарів. Він не підтримуватиметься починаючи з 11 грудня 2017 року, і він повністю відключиться 12 березня 2018 року. Ми рекомендуємо використовувати Stream Drive File. Як альтернатива або на додаток до установки Drive File Stream ви можете перейти на нову версію Диска для Mac/ПК під назвою «Створення резервних копій та синхронізація», – йдеться в повідомленні.

Також у компанії заспокоїли, що дані користувачів не будуть втрачені. Оновлений Google Диск – Drive File Stream буде включений для всіх користувачів із можливістю синхронизації, більш швидкого доступу до файлів, розширеними адміністративними функціями і посиленою системою захисту.

Drive File Stream – це новий додаток, що дає змогу отримати доступ до всіх файлів Google Диска на вимогу прямо з комп'ютера, тобто майже без використання місця на жорсткому диску.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: