Затримали львів'янина, причетного до восьми крадіжок із автомобілів

2015_09_15_08_41_47
Фото: ілюстративне

У Львові правоохоронці викрили зловмисника, причетного до щонайменше восьми крадіжок з автомобілів, які власники залишали на ніч біля будинків, зокрема акумуляторних батарей та відеореєстраторів.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

У Личаківський відділ поліції 11 січня з заявами про крадіжки з автомобілів звернулись двоє львів’ян віком 38 та 36 років.

Як повідомив один із заявників, у ніч на 11 січня з його автомобіля «Пежо», запаркованого біля будинку по вулиці Зеленій, було викрадено акумуляторну батарею та відеореєстратор на загальну суму три тисячі гривень.

Інший заявник розповів, що тієї ж ночі з його автомобіля ВАЗ, запаркованого біля будинку по вулиці Вагілевича, було викрадено акумуляторну батарею вартістю півтори тисячі гривень.

Як встановили правоохоронці, до скоєння злочину причетний раніше судимий 29-річний львів’янин. Також встановлено, що зловмисник причетний ще до шести подібних крадіжок.

За цими фактами відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до п’яти років позбавлення волі.

Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: