Бійцям, які перебувають в АТО, показали фільм «Кіборги» (фото)

26239828_1821181744559290_8320994022278890285_n
Фото: з фейсбук

Військовослужбовців, які виконують бойові завдання в районі проведення Антитерористичної операції мали можливість переглянути прем’єрний показ фільму Ахтема Сеїтаблаєва «Кіборги».

Про це повідомили в прес-центрі штабу АТО.

Слід зазначити, що серед глядачів були і воїни-десантники, котрі безпосередньо брали участь у боях за Донецький аеропорт.

Як повідомив режисер фільму Ахтем Сеїтаблаєв, дуже приємно розпочинати творчість у новому році, саме з презентації «Кіборгів» у військових колективах, що на даний час виборюють незалежність України на Сході.

«Нами заплановане відвідання більшості військових підрозділів, які на сьогодні знаходяться на бойових позиціях. Але, крім того, за головну мету нашого творчого туру ми поставили демонстрацію фільму не лише серед військових, а й серед цивільного населення», – наголосив Ахтем Сеїтаблаєв.

«Насправді я хвилювався, якою буде реакція чоловіків, які зараз знаходяться на війні. Після показу, коли зал піднявся і почав аплодувати, я зрозумів, що нашій команді вдалося зняти чесне та історично правдиве кіно. Я щасливий, що наш фільм зміг пробудити щирі та справжні емоції у глядачів. І нехай тема, яку ми підіймаємо у фільмі кожен сприймає по-різному, важливо те, що фільм не залишає байдужим», – зізнався режисер фільму Ахтем Сеїтаблаєв.

Читайте також: Фільм «Кіборги» подадуть на кінопремію «Оскар» від України

Нагадаємо, що оборона ДАП тривала 242 дні, з 26 травня 2014 року до 20 січня 2015 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: