До українця в квартиру вдерлися злочинці з ножами, щоб вкрасти 15 біткоїнів

CDE27DBC-861A-49FD-BE8D-EB8B3A6450DB_w1023_r1_s

Потерпілий був веб-дизайнером і отримував зарплату в криптовалюті. 

Невідомі вимагали, щоб він перевів на їхній електронний гаманець біткоїни. В судовому реєстрі з’явилася справа з клопотанням слідчих про тимчасовий доступ до речей і документів осіб, які напали на веб-дизайнера з метою заволодіти 15 біткойнами, які знаходилися в його електронному гаманці. Про це повідомляє Opendatabot, платформа для роботи з відкритими даними.

28 грудня слідчий подав клопотання в Харківський суд про тимчасовий доступ до речей і документів осіб, які пограбували громадянина на 15 біткоїнів, передає Opendatabot

У судовому рішенні вказується, що потерпілий був веб-дизайнером і отримував зарплату в криптовалюті. 20 грудня двоє невідомих проникли до його квартири й, погрожуючи постраждалому ножем, вимагали, щоб він перевів на їхній електронний гаманець біткоїни.

Після цього двоє злочинців зв’язувалися з потерпілим по телефону і стверджували, що біткоїни їм не надійшли й погрожували розправою. На підставі цього суд задовольнив вимогу слідства отримати доступ до речей підозрюваних. Але слідство все ще триває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: