Покинув помирати: поліція розшукує водія, який збив пішохода і втік

26239663_2284781271562265_730903263012103409_n

У Бродівське відділення поліції 15 січня, о 17.50, надійшло повідомлення про те, що на дорозі по вулиці Гончарській лежить чоловік.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції у Львівській області.

Поблизу проїзної частини дороги із тілесними ушкодженнями було виявлено 56-річного місцевого мешканця, який постраждав внаслідок наїзду невідомого автомобіля.

Чоловіка госпіталізовано в реанімаційне відділення.. У нього діагностували політравму, закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, тупу травму грудної клітки, перелом двох ребер, тупу травму живота, відкритий перелом двох нижніх кінцівок, травматичний шок.

Поліцейські встановлюють особу водія, який травмував пішохода, а також його місцезнаходження, з’ясовують обставини ДТП.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий термін або без такого.

Правоохоронці звертаються до очевидців автопригоди – зателефонуйте на оперативну лінію 102 чи зверніться у найближчий відділ поліції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: