У Росії трактор пішов під лід при спробі витягнути кран, який рятував затонулий бензовоз (фото)

914110

Трактор пішов під кригу на річці Лена в Іркутській області. Він намагався визволити автокран, який раніше теж потонув у прагненні дістати бензовоз, який провалився ще раніше.

Про це повідомляє 24 канал.

Рятувальники обурюються діями місцевих жителів і бездіяльністю влади.

«Залишається відкритим питання, чи встигне місцева влада втопити всю важку техніку в районі, перш ніж почує заклики співробітників МНС щільно зайнятися питаннями безпеки на водних об'єктах?», – запитують рятувальники.

Повідомляється, влада регіону проігнорувала рекомендації інспекторів про посилення боротьби із нелегальними льодовими переправами, які становлять небезпеку.

Також в повідомлені йдеться, що рятувальники спочатку планували витягнути бензовоз і автокран за допомогою лебідок, але місцеві мешканці вирішили задіяти 25-тонний трактор. Бензовоз «Урал» пішов під лід 10 січня, коли водій намагався перетнути Лену через нелегальну переправу.

Він вибрався з кабіни, а власник направив до річки автокран, який теж провалився і «буквально встав на цистерну». При провалі стався розлив палива на площі майже 600 квадратних метрів. Рятувальники до понеділка, 15 січня, зібрали більше семи тонн нафтопродуктів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: