На Євро-2018 з фігурного катання змагатимуться шестеро українців

DROX4348
Фото: ілюстративне. Джерело: Телеграф

Передолімпійський чемпіонат Європи з фігурного катання у Москві офіційно уже розпочався, але його змагальна частина відкривається сьогодні, 17 січня, короткими програмами у чоловічому одиночному та парному катанні. 

Вже 9 лютого на олімпійський лід Пхьонхчану зі своєю короткою програмою першим серед наших фігуристів з дебютним прокатом на найголовніших стартах чотириріччя вийде киянин Ярослав Паніот, пише IA ZIK з посиланням на noc-ukr.org.

За плечима у нього, як і у харківської танцювальної пари Олександри Назарової / Максима Нікітіна, «срібло» на I зимових Юнацьких Олімпійських іграх 2012 року в Інсбруку (Австрія).

Разом з ними одиночниця Анна Хниченкова з Дніпра мають чудову можливість перевірити свої сили перед стартом XXIII зимових Олімпійських ігор-2018 в умовах серйозної конкуренції на чемпіонаті Європи.

Саме ці чотири спортсмени вибороли право представляти Україну в Пхьончхані. На континентальній першості до них приєднався ще один харківський танцювальний дует Дар’я Попова / Володимир Бєліков, для яких цей старт є дебютним у кар’єрі.

Змагання Євро-2018 триватимуть до кінця тижня, а вже 23 січня ми побачимо наших фігуристів на урочистій церемонії проводів Олімпійської збірної команди України на Ігри-2018.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: