Освітян запрошують на експертизу підручників

books0933-699x380

Інститут модернізації змісту освіти запрошує експертів, яких хвилює якість підручників, до експертизи електронних версій проектів підручників для 5 та 10 класів. Орієнтовні строки проведення експертизи лютий – березень 2018 року.

Про це повідомляє osvita.ua.

Для участі в експертизі необхідно до 11 лютого поточного року зареєструватись в репозитарії навчальних матеріалів на сайті Інституту модернізації змісту освіти.

Експертами можуть бути фахівці, які мають відповідну вищу освіту та обізнані з науково-методичними, психолого-педагогічними вимогами щодо викладання навчальних предметів у закладах загальної середньої освіти, з яких передбачається здійснення експертизи електронних версій проектів підручників.

Водночас, в Інституті модернізації змісту освіти наголошують, що експертами не зможуть стати особи, які під час здійснення експертизи матимуть конфлікт інтересів, автори або співавтори проектів підручників, поданих на конкурс, близькі особи зазначених категорій тощо.

«Після завершення реєстрації, комісією з відбору експертів буде складено список експертів, які здійснюватимуть експертизу поданих на конкурс електронних версій проектів підручників. Звертаємо увагу, що експерти, нестимуть персональну відповідальність за достовірність і повноту аналізу, об’єктивність та обґрунтованість експертного висновку. Після завершення Конкурсу, експертам передбачається оплата за виконану роботу», - повідомили в Інституті модернізації змісту освіти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: