Порошенко на Львівщині роздав військовим державні нагороди (фоторепортаж)

IMG_3842

Сьогодні на Львівщину приїхав президент Петро Порошенко. У Міжнародному центрі миротворчості та безпеки він нагородив військових державними нагородами.

Про це повідомляє кореспондент Дивись.info.

Державні нагороди отримали двадцятеро українських воїнів. Орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня нагороджено старшого лейтенанта Дмитра Боіштяна та молодшого лейтенанта Василя Грекала. Орденом «За мужність» ІІІ ступеня відзначено сержантів Анатолія  Андрійченка, Олександра Бондаренка, Ігоря Дзюбу, Тетяну Житомирець та Віталія Зварича, старшого сержанта Валентина Голуба, молодших сержантів Віталія Жаврука і Андрія Кобринчука, солдатів Дмитра Козіна, Тараса Колодія та Миколу Тараненко, старших солдатів Сергія Кузьмишина і Костянтина Середу, старшин Сергія Криштака, Віталія Дощового і Ярослава Савулу. Цим орденом також було нагороджено учасників антитерористичної операції Андрія Шараскіна та Геннадія Дощенка (посмертно).

 

Крім того,Порошенко передав 20 квартир військовим Львівського гарнізону та їх родинам.

Також на Львівщині сьогодні перебувала генерал-губернаторка Канади Жюлі Паєт. Вона пообіцяла, що Канада продовжить свою військову місію «ЮНІФАЄР» в Україні до 2019 року. Детальніше про це читайте тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: