Порошенко провів робочу зустріч з генерал-губернатором Канади у Львові

1505226476-3793
Петро Порошенко / Уніан

18 січня Президент України Петро Порошенко приїхав до Львова з робочим візитом, куди також із закордонним візитом прибула Генерал-губернатор Канади Жюлі Пайєтт.

Про це повідомляє кореспондент Дивись.info.

18 січня Президент України Петро Порошенко приїхав до Львова з робочим візитом, куди також із закордонним візитом прибула генерал-губернатор Канади Джулі Пайєтт. Порошенко назвав цей візит дуже символічним для України, адже це перший закордонний візит Жюлі Пайєтт.

«Це свідчить про інтенсивний політичний діалог між нашими країнами. Це і підтвердження особливого партнерства, яке має Україна і Канада,  зазначив Петро Порошенко. — Для нас ця підтримка має особливе значення. Я також дякую канадським партнерам в оборонному секторі. Зараз ми відправимося до Яворівського полігону, де відвідаємо військовослужбовців, українських і канадських воїнів, які проходять спільну підготовку, тренування, навчання, що зміцнює оборонний потенціал нашої держави і допомагає нам звільнити українську землю».

https://www.facebook.com/petroporoshenko/videos/1186533811481009/

Під час зустрічі Президент України має вручити державні нагороди військовим. Також передбачалося, що обидва посадовці пообідають з військовими в одній з їдалень центру, пише Твоє Місто.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: