Гаряча нація: як громадські активісти та поліція обливалися холодною водою на Водохреще (фото)

IMG_4260

Сьогодні, 19 січня, у Львові біля пам'ятника В’ячеславу Чорноволу громадські організації влаштували масове обливання холодною водою.

Сьогодні, 19 січня, у Львові біля пам'ятника В'ячеславу Чорноволу громадські організації влаштували масове обливання холодною водою.

Як розповів в коментарі Дивись.info координатор руху Твереза Україна в Західному регіоні Зиновій Станішевський, акція називається, - «Покажемо світу, що ми гаряча нація».

«Кожного року на Водохреще ми збираємо компанію із молоді та в центральних частинах міста обливаємось холодною водою. Цим ми намагаємось привернути увагу людей до тверезого, свідомого способу життя. А також закликаємо відмовитись від алкоголю та тютюну, який губить нашу націю», - зазначив Станішевський.

Також він наголосив на тому, що людям потрібно загартовуватись, зміцнювати свій імунітет.

Читайте  також: Водохреще у Львові: пірнають старі й малі (фоторепортаж)

За його словами, то тут людей чимало, але, хто із них насмілиться обливатися, побачимо. «Обливатися будуть громадські активісти, волонтери, учасники АТО та поліція. Ми вирішили цього року відновити цю традицію і на наступні роки продовжувати знову», - додав координатор руху.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: