Львівський виконком виділив квартири 42 сім’ям учасників АТО

DSC06702

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив виділення квартир для 42 сімей учасників АТО.

Йдеться про будинок на вулиці Під Голоском, який збудувало місто. Про це передає кореспондент Дивисьinfo.

«Є громадська комісія, яка створена при Центрі підтримки учасників АТО і власне ця комісія визначала кому буде надано житло. Є також ухвала міської ради яка визначає категорії учасників АТО, яким може бути надано житло: це інваліди 1-2 груп, діти –сироти та діти позбавлені батьківського піклування, які також приймали участь в АТО, сім’ї загиблих на Сході, а також сім’ї  учасників АТО, які були поранені і внаслідок цього померли. З цих категорій були запропоновані  сім’ї громадською комісією і ми врахували це при прийнятті рішення виконкому», - розповіла у коментарі журналістам директор Департаменту житлового господарства та інфраструктури Ірина Маруняк.

Це рішення виконкому дає можливість готувати ордери на квартири.

«Будинок на вул. Під Голоском  зданий у експлуатацію, йому присвоєна адреса  - номер 22. І сьогодні було прийнято рішення про закріплення 42 сім’ям учасників АТО квартир. Далі їм мають видати ордери  і після цього сім’ї учасників Антитерористичної операції можуть вселятися у ці квартири. Наразі там ніхто не живе, приміщення потребують ремонту. Там є котли але потрібно зробити побілку, оздоблення», - додала начальник департаменту.

За її словами, загальна кількість квартир у будинку - 53. Щодо решти квартир, крім уже розподілених 42, мають надійти від громадської комісії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: