Розпочався набір шкіл до проекту літніх мовних таборів GoCamp

tabori-700x350

Розпочалася реєстрація шкіл для участі в проекті пришкільних мовних таборів GoCamp, які влітку 2018-го працюватимуть у населених пунктах по всій Україні.

GoCamp – це інноваційний формат табору з поглибленим вивченням іноземних мов. Протягом трьох тижнів діти зможуть узяти участь у реалізації проектів та завдань у межах чотирьох напрямків: STEAM (наука, технологія, інженерія, мистецтво та математика), громадянська освіта, профорієнтація, спорт та здоров’я.

Для участі у проекті необхідно до 15 лютого 2018 року заповнити анкету на сайті та подати мотиваційну роботу. Школи обиратимуться за двома критеріями: мотивація, яку заклад продемонструє в креативному завданні, та якість заповненої анкети. Оцінка анкет здійснюватиметься до 1 березня 2018 року командою ініціативи GoGlobal.

850 шкіл-учасників проекту, що пройдуть відбір, гарантовано отримають безкоштовні тренінги для вчителів та методичні матеріали для проведення табору.

В залежності від кількості волонтерів, що приїдуть в Україну навчати школярів, буде визначено кількість закладів, на базі яких діятимуть табори за участі волонтерів.

Зазначимо, що у 2017 році 888 шкіл з усієї України заповнили анкети на участь у програмі GoCamp, серед яких за результатами мотиваційної роботи було відібрано 600. При цьому понад 350 шкіл змогли залучити до проведення табору іноземних волонтерів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: