Через негоду 390 населених пунктів досі залишаються без світла

1934822_650x410
Фото: www.rbc.ua

Через ускладнення погодних умов знеструмленими залишаються 390 населених пунктів у трьох областях.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС України.

Без світла залишаються 298 населених пунктів в Одеській області, 76 у Черкаській та 16 – у Чернігівській, уточнюють рятувальники, додавши, що до відновлення електропостачання населених пунктів залучено бригади обленерго.

Крім того, в Одеській області тривають відновлювальні роботи у м. Вилково, для енергозабезпечення насосної станції та лікарні міста залучено 2 пересувні електростанції ДСНС.

У Черкасах відновили електропостачання насосної станції міста, здійснюється поступове наповнення водою міської системи водопостачання.

«Cтаном на 8 годину 20 січня небезпечних метеорологічних явищ не спостерігається. Погодні умови стабілізувалися. Невеликий сніг спостерігається у Кіровоградській області», – зазначають рятувальники.

При цьому, у зв’язку з великим скупченням великогабаритного транспорту уповільнено рух на ділянці автодороги М-05 Київ – Одеса на території Черкаської та Кіровоградської областей у напрямку міста Одеса.

До розчищення доріг та надання допомоги у буксируванні транспорту на даних ділянках залучено 43 одиниць техніки та 84 особи, з них від Укравтодору – 23 одиниці техніки та 32 особи, ДСНС – 16 одиниць техніки та 44 особи, Міністерства оборони України – 2 одиниці техніки та 4 особи, комунальних служб – 2 одиниці техніки та 4 особи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: