Директор Українського інституту книги написала заяву на звільнення

завантаження

Директор Українського інституту книги Тетяна Терен написала заяву на звільнення з посади.

Про це вона повідомила у пості на своєму Facebook.

«Учора я написала заяву на звільнення з посади директора Українського інституту книги. Це рішення не спонтанне і для нього є низка причин», - зазначила Тетяна.

У довгому пості Терен пояснила, що прийшла в установу, яка існувала тільки на папері, в якій не було ще бухгалтера і фінансиста, й яка мала за кілька днів сформувати і передбачити свою діяльність на три роки наперед.

Вона розповіла, як намагалася стратегічно спланувати і прорахувати всі можливі проекти, розписала їх, але «врешті жоден із цих задумів і проектів ми не змогли внести в бюджетний запит, бо на жоден із цих проектів, які мають бути основою діяльності Інституту книги, не можна закласти кошти».

«Дуже швидко я побачила, що чекає на Інститут у найближчі півроку: безкінечні реєстраційні процедури й підготовка всієї внутрішньої кадрової, юридичної і бухгалтерської документації, вибивання і ремонт приміщення, пошук працівників на мінімальні оклади й ще мінімальніші умови праці, вироблення нових положень державних програм, тендерні процедури в наперед неможливі короткі терміни, закупівля техніки і меблів, вибивання нових зарплат і десь у проміжках – зробити бодай щось важливе», - написала Тетяна Терен.

Зрештою вона пропрацювала на посаді півроку та вирішила звільнитися, бо «Інституту книги зараз необхідні глобальні зміни, які не відбудуться лише на рівні Інституту й на ентузіазмі його працівників».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: