Поліція спіймала винуватця ДТП

26805007_1788562228112208_6299403070823075001_n

Втікача з місця ДТП патрульні розшукали по гарячих слідах – водій-винуватець вдавав, що спить.

Про це інформує Патрульна поліція Львова.

Вчора вдень на проспект Червоної Калини патрульних викликав водій Renault Megane, який повідомив, що його автомобіль на парковці вдарили. Винуватець поїхав з місця пригоди. Через 25 хвилин, повернувшись до свого транспортного засобу, він помітив ушкодження заднього крила та бампера, яких раніше не було. На автомобілі лишилися сліди фарби автомобіля – винуватця. Поруч стояв автомобіль у якого працював у цей момент відеореєстратор. Переглянувши відео, з’ясували, що ДТП здійснив автомобіль марки ВАЗ-2104 бордового кольору. 

Також вдалося розгледіти фрагмент номерного знаку автомобіля-втікача. За словами свідків, він попрямував у напрямку вулиці Драгана. Даний транспортний засіб помітили коли він завертав у двори згаданої вулиці. Автомобіль порушника зупинили з-за допомогою звукового сигналу та проблискових маячків. Чоловік зупинився і різко вдав, що спить.

Однак, патрульні все ж достукалися до водія і розбудили його. Заслухавши причину зупинки чоловік надав документи та вийшов з автомобіля. Патрульним одразу стала зрозумілою поведінка цього водія. 38-річний чоловік перебував в стані алкогольного сп’яніння, однак перевірку проходити відмовився. Відтак, отримав три протоколи: за скоєну ДТП, втечу з місця ДТП та керування транспортним засобом напідпитку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: