У Львові АТОвці отримали квартири

fe77b047cf65bbf66915926fa3c00c93_XL

Виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення про надання сім’ям бійців АТО помешкань та оформлення ордерів у будинку №22, що на вул. Під Голоском.

Виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення про надання сім’ям бійців АТО помешкань та оформлення ордерів у будинку №22, що на вул. Під Голоском, пише День.

Двокімнатні квартири отримали атовці, котрі мають статус сироти або позбавлені батьківської опіки, також бійці АТО, які мають інвалідність І-ІІ груп, та родини загиблих в антитерористичній операції. Загалом мова йде про ордери для 42-х осіб, яких обирала громадська комісія при Центрі надання допомоги учасникам бойових дій у Львові.

Дату отримання документів на житло у мерії обіцяють оприлюднити трохи згодом.

«Будинок зданий в експлуатацію, йому присвоєна адреса, але квартири ще потрібно відремонтувати», – зазначила директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Ірина Маруняк.

У міськраді зазначають, що кількість квартир у вище згаданому будинку на вулиці Під Голоском, – п’ятдесят три, тому чекають від комісії ще на одинадцять пропозицій щодо потенційних отримувачів житла.

Варто додати, що розподілення квартир у будинку відбувалося через процедуру жеребкування. За винятком квартир на першому поверсі – їх пропонували особам, які мають інвалідність, та старшим людям. Всі інші претенденти на житло від мерії тягнули жереб (конверти) з номером квартири.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: