США засудили теракт в Кабулі

916447
Фото: 24 Канал

У Державному департаменті США висловили співчуття сім'ям і друзям загиблих в результаті нападу в готелі «Інтерконтиненталь» в Кабулі.

Про це йдеться в заяві держсекретаря США Рекса Тіллерсона, пише «Українська правда».

«Сполучені Штати рішуче засуджують вчорашній напад на готель «Інтерконтиненталь» в Кабулі. Ми сумуємо за всіма тими, хто загинув у нападі, чи то афганці, чи громадяни інших країн. Ми висловлюємо найглибші співчуття сім'ям і друзям загиблих та бажаємо скорішого одужання пораненим», - йдеться в заяві.

За його словами США контактують з владою Афганістану з питання розслідування цього інциденту.

«Ми бачили заяву «Талібану» про відповідальність і засуджуємо терористичні групи за їхню кампанію насильства проти афганців і іноземців, що працюють заради поліпшення Афганістану», - заявив Тіллерсон.

Нагадаємо, в суботу в результаті нападу терористів на готель «Інтерконтинентал» в Кабулі загинули 18 людей, серед них 14 - іноземці. Повідомлялося, що серед загиблих - двоє нападників, які були ліквідовані.

ВВС з посиланням на дані, отримані від місцевих правоохоронців повідомило, що жертвами атаки на готель в Кабулі стали 9 громадян України, 1 громадянин Німеччини, 1 - Греції, 1 - Казахстану, громадянство ще двох загиблих встановлювалося.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: