Авіакомпанія Blue Air відкриє рейс з чеського Брно до Львова

DSC03984_1512126209_1516693253_613x408.66666666667_3_0

Новий рейс з Брно у Львів почнуть виконувати з березня – квітня 2018 року, частота польотів – двічі на тиждень.

За словами начальника управління інвестиційної політики Львівської ОДА Романа Матиса, новий рейс з Брно у Львів почнуть виконувати з березня – квітня 2018 року, Частота польотів – двічі на тиждень. Рейси виконуватимуть на літаках Boeing 737-500, що вміщають 126 пасажирів. Детальний розклад польотів та ціни на авіаквитки оголосять найближчим часом, інформує прес-служба Львівської ОДА.

«Другим позитивним результатом є підтримка місцевого виробника. Вже сьогодні компанія постачальник вузлів для топових європейських виробників сільськогосподарської техніки, автомобілів та залізничних вагонів ISMM з міста Брно уклала угоду на виготовлення пробної партії виробів з компанією МРМ Україна, виробничі потужності якої розташовані у м. Рудки Самбірського району. Як запевнило керівництво компанії МРМ Україна, найближчим часом чеський партнер отримає перше виконане замовлення. Таким чином Львівщина як виробник продовжує підсилювати свої позиції в автомобільній галузі», - зазначив Роман Матис.

Нагадаємо, у 2017 році було розширено географію польотів та відкрито нові регулярні рейси з/до аеропорту Львова.

Так, авіакомпанія «WIZZ Air» відкрила регулярні рейси на Берлін та Вроцлав, «LOT Polish Airlines» – на Бидгощ та Познань, «ERNEST Airlines» – на Мілан, Неаполь та Венецію.

Окрім того, авіакомпанія «WIZZ Air» анонсувала відкриття у 2018 році нових регулярних рейсів до Гданська, Катовіце, Дортмунда та Лондона, «LOT Polish Airlines» – до Ольштина.

Авіакомпанія «Ernest Airlines» має намір збільшити частоту на вже існуючих напрямках з України до Італії та додати нові.

Компанія «Yanair» анонсувала відкриття довгоочікуваного напрямку до Грузії у аеропорт Батумі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: