На сесії ЛМР внесли зміни до бюджету 2018 року

IMG_4960

Депутати Львівської міської ради ухвалили зміни до бюджету на 2018 рік.

За відповідне рішення 25 січня проголосували 50 обранців, передає ІА Дивись.info.

Так, залишок коштів спеціального фонду (699 тисяч гривень), які надійшли в порядку відшкодування втрат сільськогосподарського виробництва, спрямують на оплату послуг із виготовлення технічної документації нормативної грошової оцінки земель.

Крім того, за рахунок вільного залишку коштів загального фонду міського бюджету збільшили обсяг бюджету розвитку на 150 мільйонів гривень.

Також збільшили обсяг бюджету розвитку за рахунок вільного залишку коштів бюджету розвитку на 59 мільйонів гривень.

«Відповідно до ухвали міської ради №2785 від 21 грудня 2017 року передбачається у 2018 році здійснити запозичення до міського бюджету розвитку в сумі 440 мільйонів гривень на забезпечення фінансування заходів з розвитку інфраструктури міста шляхом випуску облігацій двох серій – серія "G" і серія "H", - каже директор департаменту фінансової політики Олег Іщук. - Номінальна вартість випуску однієї облігації буде становити 10 тисяч гривень. Термін обігу облігацій – три роки. На обслуговування вказаних запозичень у поточному році необхідно 50 мільйонів гривень. Вказані кошти пропонується виділити з загального фонду бюджету за рахунок вільних залишків коштів».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: