Під стінами Ратуші підприємці «Привокзального» вимагають не допустити його комуналізації

IMG_5258

Сьогодні, 25 січня, під стінами Львівської міської ради зібралися на пікет підприємці «Привокзального ринку», які вимагають не допустити його комуналізації.

Кілька десятків людей тримали в руках плакати з написами: «Ні – комунальному ринку», «Депутат від БПП Івах Сергій – рейдер «в тємі і в долі», «Галицьких був комунальним. Черга за привокзальним».

Нагадаємо, сьогодні, 25 січня, триває чергове пленарне засідання Львівської міської ради. Під час сесії депутати заслухають звіт комісії з врегулювання ситуації на ринку «Привокзальний».

Додамо, проблема виникла через неврегульовану ситуацію із власністю – ринок фактично поділений між ТзОВ «Привокзальний ринок», окремими підприємцями, а ще частина перебуває у комунальній власності міста.

Читайте також: Привокзальний ринок: позиція сторін і що далі 

Головний же камінь спотикання – 2,5 тис кв м. які згідно з ухвалою ЛМР від 2009 року мали бути приватизовані ТзОВ «Привокзальний ринок». Ця ухвала не виконана і досі. Тепер «завислі» квадратні метри вважюать своїми і у ЛМР, і у ТзОВ. Що робити з ринком, кілька років вирішувала спеціальна комісія, яку створили у мерії. Зрештою вона прийняла рішення створити на базі ринку комунальне підприємство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: