Українку визнали генеральним менеджером року в Чикаго

BA6B34B8-DC34-4D18-B4AB-58042591250B_cx0_cy9_cw0_w1023_r1_s

Українка Людмила Червона отримала нагороду як найкращий менеджер готелів від Асоціації продажів та маркетингу у готельному бізнесі Іллінойсу.

Як повідомляє «Голос Америки», Асоціація об’єднує понад сім тисяч членів, це – готелі, ресторани, оператори турів та інші бізнеси, які надають послуги у сфері гостинності.

Червона переїхала до Сполучених Штатів у 1999-му році, коли виграла Green Card. Тоді вона одразу оселилася у передмісті Чикаго. Сама ж жінка про себе каже, що англійську знала дуже погано, а в університеті вивчала французьку та німецьку. Першою її роботою в США була крамниця, де дівчина пакувала продукти в целофанові пакети.

Однак вже за рік Людмила Червона працювати у готельному бізнесі. Спочатку – в готелі «Hilton» у відділі продажів. Останні чотири роки — у Chicago Essex Inn на посаді генерального менеджера.

«Ми дуже пишаємося, що пані Червона виграла нагороду «Генеральний менеджер року». Вона не лише найкращий генеральний менеджер одного з найбільших ринків Америки, а і визнана як один з найкращих експертів з управління прибутками в своїй галузі», — розповів старший віце-президент мережі «Oxford Hotels and Resorts» Джордж Джордан.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: