НАЗК проведе перевірку декларацій 10 посадовців за 2 роки

nazk-2
Фото: Legal Service

Національне агентство з питань запобігання корупції проведе повну перевірку декларацій за 2015-2016 роки нардепів Віталія Хомутинніка, Віктора Чумака, Максима Микитася та ще 7 посадовців.

Про це повідомляє прес-служба НАЗК.

Відповідне рішення Нацагентство ухвалило 27 січня на своєму засіданні, після ознайомлення з повідомленнями про можливі недостовірні дані в декларація зазначених осіб.

Так в найближчий час НАЗК перевірити декларацію за 2016 рік нардепа від групи «Воля народу» Максима Микитася, декларації за 2015 та 2016 роки позафракційного нардепа Віктора Чумака та 2 декларації нардепа від групи «Партія Відродження» Віталія Хомутинніка.

Також будуть перевірені дані депутата Харківської міськради Альберта Кононенка, декларації за два роки судді Київського апеляційного адмінсуду Ярослава Василенка, декларацію за 2016 рік директора департаменту міжнародного торговельно-економічного співробітництва та європейської інтеграції Міністерства економічного розвитку і торгівлі Олени Балбекової, секретаря Сєвєродонецької міськради Луганської області за 2016 рік Ігоря Буткова.

Крім того, Нацагентство перевірить декларацію за 2016 рік військового прокурора сил АТО Генпрокуратури Констянтина Кулика, першого заступника міністра аграрної політики та продовольства, за 2015 та 2016 роки, Максима Мартинюка та ректора держуніверситету телекомунікацій за 2016 рік Володимира Тулубка.

У прес-службі зазначають, що раніше надсилали запити до деяких вище зазначених осіб щодо можливих не точних даних в деклараціях, проте не отримали відповідних пояснень.

Повідомляється, що перевірка даних триватиме 60 календарних днів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: