Прокуратура вимагає повернути у державну власність готельно-ресторанний комплекс «Феофанія»

97ed70dad7a719bd0b0640360191016d

Прокуратурою міста Києва до господарського суду столиці подано позов в інтересах держави в особі Національної академії наук України до ПП «ГК Феофанія» про витребування у державну власність нерухомого майна – готелю «Феофанія» та ресторану готелю «Феофанія».

Прокуратурою міста Києва до господарського суду столиці подано позов в інтересах держави в особі Національної академії наук України до ПП «ГК Феофанія» про витребування у державну власність нерухомого майна – готелю «Феофанія» та ресторану готелю «Феофанія», загальною площею 6620,7 кв.м та вартістю більше 182 млн грн, яке розташоване по вул. Метрологічній, 14-Б у м. Києві.

Про це повідомили в прокуратурі Києва.

Приватне підприємство, не будучи власником спірного майна, 01.04.2013 зареєструвало таке майно за собою на праві власності на підставі судового рішення від 03.03.2004. Проте з’ясувалося, що це рішення суду ще у листопаді 2011 року було скасоване Апеляційним судом м. Києва.

Таким чином, внаслідок вказаних незаконних дій приватне підприємство заволоділо державним майном без відповідної правової підстави.

За вказаних обставин, прокуратурою міста Києва вжито заходи цивільно-правового характеру щодо витребування спірного майна у державну власність в особі Національної академії наук України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: