У Львові знесуть споруди, аби побудувати громадський центр для IT-парку

fotonazastavku-9

Виконавчий комітет ЛМР затвердив містобудівні умови та обмеження для проектування громадського центру на вулиці Чмоли.

Відповідне рішення ухвалили 26 січня, повідомляє Дивись.info.

Виконавчий комітет ЛМР затвердив містобудівні умови та обмеження для проектування об’єкта будівництва на будівництво ТзОВ «Девелопленд Груп» громадського центру на вулиці Чмоли, 1 зі знесенням існуючих споруд.

Зазначимо, 21 грудня Львівська міськрада надала товариству з обмеженою відповідальністю «Девелопленд Груп» проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки і надала земельну ділянку площею 4,5 га на вул. І. Чмоли, 1 в оренду терміном на 25 років з правом викупу для будівництва та обслуговування громадського центру (офісних споруд, готелю з конференц-залом, торгового центру, навчального, наукового та дошкільного закладів та іншого житла) за рахунок земель житлової та громадської забудови, перевівши їх із земель, сільськогосподарського призначення.

Додамо, загальна площа ІТ-парку на перехресті вул. Чмоли та Стрийської становитиме 10 гектарів. На цій ділянці мають збудувати нові офіси класу А (найпрестижніший клас офісів), сучасні лабораторії для студентів ІТ-спеціальностей, конференц-зали, готелі та апартаменти під оренду, торговий центр, гастрономічні та спортивні зони.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: