У ЦНАПі на Левицького вже почали реєструвати автомобілі

bartoshyk-bca3f7fd39084fe877865753c652cdff
Фото: ЛМР

Від сьогодні, 26 січня, у відділенні сервісних центрів МВС, яке працює у приміщенні Центру надання адміністративних послуг у Львові на вулиці К. Левицького, 67, можна зареєструвати транспортний засіб.

Проте реєструють лише нові автомобілі, оскільки зареєструвати вживане авто у ЦНАПі технічно неможливо. Про це розповіла директор департаменту адміністративних послуг Львівської міської ради Валентини Бартошик, пише прес-служба ЛМР.

«З сьогоднішнього дня ми розпочали надання послуги реєстрація авто, але поки що є обмеження – це реєстрація нових авто. Бо якщо говорити про вживані авто, то тут потрібен експерт з інфраструктури, а в рамках ЦНАПу це технічно неможливо зробити. Людина, купуючи машину, приходить до нас, і одразу на місці отримує результат послуги. Це в рамках меморандуму, який підписаний із Сервісним центром МВС, тому будемо розвиватися і працювати над подальшим введенням нових послуг»,- розповіла директор департаменту адміністративних послуг Львівської міської ради Валентини Бартошик.

Так, у ЦНАПі на вулиці К. Левицького, 67,окрім заміни посвідчення водія та видачі довідок про несудимість, можна зареєструвати новий транспортний засіб; перереєструвати транспортний засіб, у зв’язку зі зміною прізвища/місця проживання фізичних осіб, зміною найменування/адреси юридичних осіб; зняти транспортний засіб з обліку у зв’язку з вибракуванням.

Перелік необхідних документів, вартість послуг та додаткову інформацію можна дізнатись на сайті сервісних центрів МВС у Львівській області lvv.hsc.gov.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: