Культовий серіал «Всі жінки відьми» отримає продовження

charmed

Американський телеканал «The CW» вирішив зняти нову версію популярного серіалу Charmed, який українським глядачам відомий під назвою «Всі жінки відьми».

Як повідомляє Variety, канал вже замовив пілотну серію ремейка популярного серіалу «Всі жінки відьми», який вперше вийшов на екрани в 1998 році.

Незважаючи на те що акторський склад не розголошують, відомо, що сюжетна лінія і персонажі не зміняться. Сестри – Пайпер, Фібі і Прю –продовжать боротися зі злими магічними силами за допомогою чаклунства, проте дії серіалу розгорнуться вже в 2018 році. Раніше передбачалося, що нові «Всі жінки відьми» стануть приквелом, а чарівниці виявляться в середині 1970-х років. Але пізніше пробний сценарій був змінений, а концепт переглянутий.

В основу нового серіалу ляже історія, яку створила Дженні Снайдер Урмен, автор серіалу «Незаймана Джейн». Урмен також стане одним з виконавчих продюсерів.

Оригінальний серіал «Всі жінки відьми» виходив з 1998 по 2006 рік. За цей час глядачі подивилися вісім сезонів історії про трьох сестер, які відкрили в собі паранормальні здібності і використовували їх для боротьби з темними силами. В серіалі знімалися Холлі Марі Комбс, Алісса Мілано, Шеннен Доерті і Роуз МакГоуен.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: