Український боксер Усик переміг Брієдіса у бою за титули чемпіона світу WBO та WBC

1517084732_6789

Українець Олександр Усик та латвієць Майріс Брієдіс зустрілися у об’єднавчому поєдинку за титули чемпіона світу за версіями WBO та WBC.

27 січня у Ризі Усик та Брієдіс зустрілися у першому, за останні 9 років, об’єднавчому поєдинку у важкій вазі (до 91 кг), – повідомляє Укрінформ.

У півфінальному бою Всесвітньої боксерської суперсерії українець захищав титул чемпіона світу за версією WBO (Всесвітньої боксерської організації), латвієць відстоював пояс WBC (Всесвітньої боксерської ради).

Боксери розпочали поєдинок обережно та певний час приглядалися один до одного. Проте, стартовий раунд пройшов за переваги Брієдіса. Наступна трихвилинка також минула за домінування латвійця. Брієдіс пресингував та примушував Усика притискатися до канатів.

У 4 раунді Брієдіс завдав супернику ще кілька ніщівних ударів, але й Усик почав відповідати назустріч. У 5 раунді вперед пішов українець та примусив суперника піти у захист.

У 6 раунді українець опинився на підлозі, але рефері нокдауну не зафіксував, тому що Усик зачепився за ногу суперника. Після цього українець перехопив ініціативу.

9 раунд залишився за Брієдісом, який кілька разів влучив у голову супернику. У 10 трихвилинці вперед пішов Усик. Раунд завершилися взаємним розміном ударами.

У вирішальному раунді знову точилася рівна боротьба. Усик провів вдалу атаку, але заключна хвилина поєдинку була за латвійцем.

Українець переміг рішенням суддів. Один з трьох арбітрів дав у своїх записках нічию – 114:114, але двоє інших з однаковим рахунком 115:113 віддали перевагу Олександру Усику.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: