На Львівщині комунальник завдав збитків на понад 2 мільйони гривень

27545315_2112243335675047_3362412769915156890_n

Керівник комунального підприємства затвердив акти виконаних робіт, що призвело до збитків на суму понад 2 мільйони гривень.

Правоохоронці викрили факт зловживання службовим становищем у процесі освоєння бюджетних коштів. Гроші були виділені для проведення модернізації міської котельні із переходом на альтернативні види палива, інформує прес-служба Нацполіції України.

Правоохоронці встановили, що підрядною організацією проводились загально-будівельні, монтажні та оздоблювальні роботи з модернізації котельні комунального підприємства однієї з міських рад Львівщини.

Разом з тим, проаналізувавши документацію щодо проведених робіт, поліцейські виявили ряд невідповідностей. Так, на час підписання актів у котельні був відсутній водонагрівний котел, який внесли до офіційних паперів.

Не зважаючи на явні порушення, керівник комунального підприємства затвердив акти виконаних робіт, що призвело до збитків на суму понад 2 мільйони гривень.

На підставі зібраних матеріалів про вчинення посадовою особою правопорушення, йому повідомили про підозру за ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України.

Виконуючому обов’язки керівника комунального підприємства інкримінують зловживання службовим становищем.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: