Львівська облрада контролюватиме роботу митниці

IMG_5310

Депутати Львівської обласної ради створили тимчасову контрольну комісію обласної ради з вивчення та моніторингу стану дотримання законності на митних постах, що розміщені на території Львівської області, передає кореспондент Дивись.info.

Згідно з рішенням, тимчасова контрольна комісія, за результатами роботи, має подати до Львівської обласної ради звіт про ситуацію щодо дотримання законності на митних постах, що розташовані на території Львівської області та пропозиції щодо врегулювання існуючих проблем у цій сфері та звернутися до ГУ Нацполіції у Львівській області, прокуратури Львівської області та Головного управління ДФС України у Львівській області щодо забезпечення ефективної співпраці з тимчасовою контрольною комісією задля досягнення її цілей.

У випадку виявлення порушень митного законодавства України, комісія повинна негайно залучати уповноважених представників правоохоронних органів для вжиття заходів щодо їх фіксації.

До комісії увійшли депутати Катерина Кеньо, Зиновій Шептицький, Андрій Ковч, Петро Кошик, Микола Седіло, Михайло Ковалик, Олег Панькевич. Очолив комісію рухівець Богдан Гагалюк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: