Львівські депутати не змогли звільнити керівника медицини катастроф

IMG_5306

Депутати Львівської обласної ради не змогли оцінити звіт гендиректора КЗ ЛОР «Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Володимира Похмурського про діяльність у 2017 році, передає кореспондент Дивись.info.

Сам гендиректор під час свого звіту заявив, що йому вдалося стабілізувати ситуацію.

«Вдалося завершити реорганізацію, відремонтовано наявний автопарк, забезпечено усі бригади автотранспортом,силами обласної ради уперше за багато років закуплено чотири нові сучасні автомобілі швидкої допомоги», – заявив Володимир Похмурський. За його словами бригади «швидкої» повністю забезпечені пальним і ліками, затримок у виплаті зарплати немає. Водночас керівник поскаржився, що низька зарплата і високі кваліфікаційні вимоги не дають змоги набрати достатню кількість працівників. «Близько половини водіїв «швидких» - люди пенсійного віку», - заявив гендиректор.

Своєю чергою, медична комісія ЛОР визнала роботу гендиректора незадовільною. Таку ж саму оцінку керівнику поставила директор департаменту охорони здоров’я ЛОДА Ірина Микичак.

«Цей рік роботи не виправдав наші сподівання. Було багато в програмі зобов’язань, було забезпечено повне сприяння та передбачений фінансовий ресурс. Департамент провів комплексну перевірку. Визнано, що гендиректор не зумів прийняти адекватних управлінських рішень. Зросла кількість звернень щодо незадовільної роботи екстреної медичної допомоги, нема тренінгів для медпрацівників, провалено тендерну процедуру. В колективі погіршився морально-психологічний клімат, є значна плинність кадрів. Ми підтримуємо висновок про незадовільну роботу і не знімаємо відповідальність і з департаменту», - заявила Ірина Микитчак.

Втім, пропозиція визнати роботу керіаник назадовільною не набрала дорстатньої кількості голосів. Не пройшли також пропозиції визнати роботу недостатньою і у тримісячний термін повторно винести звіт гендиректора на розгляд сесії.

Відтак, Володимир Похмурський залишається на своїй посаді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: