Сталі відомі деталі ДТП, яку вчинив головний лікар 6-ї поліклініки Львова (фото)

27067727_1609996855720600_5771022566239369009_n

Головний лікар комунальної 6-ї міської поліклініки м. Львова Юрій Токарєв розповів деталі ДТП, в яку потрапив близько 4 години ранку 30 січня.

За його словами, він не перебував у стані алкогольного сп’яніння, аварія трапилась через пробите колесо, інформує прес-служба Львівської міськради.

«Я справді сьогодні зранку їхав на автовокзал по своїх приватних справах. Коли проїжджав на вул. Винниченка, почув хлопок, зрозумів, що пробило колесо. Машина втратила керування і скоїла наїзд на бус, який був припаркований. Я встиг вийти з машини, пішов дим. Оскільки автомобіль не був вимкнений, машина покотилась вниз. На той час під’їхали представники поліції. Автомобіль не є моєю власністю, я взяв його у тимчасове користування на певних умовах. Я запропонував працівникам правоохоронних органів пройти усі необхідні тести. Ми 2 год заповнювали протокол. Поліція не скерувала мене на експертизу через відсутність підстав. Внаслідок ДТП я отримав невелику травму, але госпіталізації не потребував, бо почував себе нормально», - розповів Юрій Токарєв, головний лікар комунальної 6-ї міської поліклініки м. Львова.

Натомість у Патрульній поліції Львова повідомили, що вдосвіта 30 січня у Львові поліцейські переслідували автомобіль Skoda Octavia. Він втік від поліції, однак згодом вчинив ДТП та знищив інфраструктуру у сквері на вул. Винниченка. За інформацією поліцейських, це вже не перший інцидент з цим водієм.

«Близько 4 години ранку патрульні помітили, як з вулиці Гнатюка по зустрічній на проспект Свободи виїхав автомобіль Шкода Октавія. На вимогу про зупинку водій не зреагував. Залучили ще екіпажі на допомогу, однак автомобілю вдалося відірватися», ‒ йдеться у повідомленні патрульної поліції Львова.

Головний лікар 6-ї поліклініки Львова Юрій Токарєв

Через дві години цей же автомобіль з реєстрацією Донецької області вчинив ДТП на вулиці Винниченка. До патрульних підійшов 37-річний чоловік, який назвався водієм і розповів, що не впорався з керуванням і врізався в припаркований автомобіль та злетів з дороги. В результаті автомобіль опинився біля скейт-майданчика у сквері на вул. Винниченка. Машина понищила дерева, газони і розтрощила лавочку.

За інформацією поліції, водій не був п'яним, однак раніше вже були випадки, коли його затримували у нетверезому стані.

Зокрема, у суботу 27 січня, патрульні отримали повідомлення про порушення правил дорожнього руху автомобілем Skoda, який створює аварійні ситуації.

«Коли патрульні виявили даний автомобіль, то водій ледь не наїхав на пішохода на пішохідному переході. Автомобіль зупинили. На нього винесли постанову за згадане порушення. Чоловік дуже нервував і поводився дивно. Він погодився пройти перевірку на стан алкогольного сп'яніння – 0,34 проміле. У нього вилучили посвідчення і склали протокол за керування в нетверезому стані. Це той самий водій, що і сьогодні вчинив згадану ДТП», ‒ додали у прес-службі патрульної поліції.

Тепер водій до рішення суду їздить з тимчасовим талоном. За нічну ДТП на нього склали протокол.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: