В Україні порушили справу через вояж німецьких депутатів у Крим

630_360_1515685288-5182

За фактом порушення порядку в’їзду на тимчасово окуповану територію громадянами Німеччини розпочато кримінальне провадження.За фактом порушення порядку в’їзду на тимчасово окуповану територію громадянами Німеччини розпочато кримінальне провадження.

За фактом порушення порядку в’їзду на тимчасово окуповану територію громадянами Німеччини розпочато кримінальне провадження.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури АРК.

«Прокуратурою Автономної Республіки Крим за результатами розгляду звернення Посольства України у Федеративній Республіці Німеччина внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 332-1 Кримінального кодексу України за фактом порушення громадянами Федеративної Республіки Німеччина порядку в’їзду на тимчасово окуповану територію», - йдеться в повідомленні.

За інформацією прокуратури, 3 лютого 2018 року в порушення визначеного порядку в’їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї, до Автономної Республіки Крим прибули громадяни Федеративної Республіки Німеччина, які планували використати свою поїздку для зустрічей із представниками російської окупаційної влади з метою обговорення з ними шляхів налагодження контактів із німецькою стороною.

Наразі перевіряються усі обставини вчинення кримінального правопорушення.

Як повідомлялося, в окупований Крим прибула делегація німецьких парламентаріїв з трьох регіональних парламентів ФРН. До її складу увійшли депутати від правопопулістської партії «Альтернатива для Німеччини». За даними російських ЗМІ, депутати заявили, що їх не турбують погрози Києва заборонити їм в'їзд в Україну.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: