На Львівщині понад 160 родин учасників АТО отримали житло

_Za_derzhavni_groshi_pridbali_dvi_kvartiri_uchasnikam_ATO_z_Hmelnickogo_rayonu_1_2015_11_09_10_01_59

Упродовж 2015-2017 років 164 сім’ї загиблих учасників АТО та учасники АТО з інвалідністю отримали нові квартири.

Про це повідомила під час звіту, 7 лютого, директорка департаменту соціального захисту населення Львівської ОДА Наталія Кузяк.

За її словами, протягом 2015-2017 років 164 сім’ї загиблих учасників АТО та учасники АТО з інвалідністю отримали нові квартири. Ще 43 сім’ям виділили кошти на майбутнє житло.

Наталія Кузяк зазначає, що родини зможуть самі придбати квартири, вибравши до цього місцерозташування. Зробити це можна упродовж року.

Житло і кошти на нього бійці отримали згідно з постановою Кабміну № 719. У ній зазначено, що отримати житло можуть сім’ї загиблих учасників АТО, інваліди І-ІІ групи з числа учасників АТО, а також особи, які втратили функціональні можливості нижніх кінцівок, інвалідність яких настала внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання, одержаних під час безпосередньої участі в АТО.

«Для цього зазначені категорії громадян мають перебувати на обліку за місцем проживання, як такі що потребують поліпшення житлових умов», — каже Наталія Кузяк.

Окрім того, родини Героїв Небесної Сотні отримали пільги на житлово-комунальні послуги.

Також з обласного бюджету Львівської області у 2017 році виділили 15,7 млн грн на реалізацію Комплексної програми підтримки учасників АТО та їхніх родин, бійців-добровольців, а також родин Героїв Небесної Сотні у 2017 році скерували 15,7 млн гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: