У Харкові призначили перше судове засідання по суті у справі про смертельну ДТП

269722

Київський районний суд Харкова назначив на 19 лютого перше засідання по суті у справі резонансної смертельної ДТП.

Київський районний суд Харкова назначив на 19 лютого перше засідання по суті у справі резонансної смертельної ДТП, передає УНН.

Суд прийняв обвинувальний акт і назначив перше засідання по суті на 19 лютого.

Зазначимо, учасники аварії зі своїми юристами озвучили протилежні думки щодо розгляду справи по суті. Захист водія Volkswagen Геннадія Дронова виступив проти передачі обвинувального акта до суду, оскільки «ще рано про це говорити». При цьому адвокат Олени Зайцевої зазначила, що судовий розгляд вже можна починати.

Проти передачі обвинувачення в нинішньому вигляді також висловилися деякі адвокати, які представляють родини жертв та постраждалих під час ДТП.

«Обвинувачення задоволено, всі вимоги прокуратури задоволені. Крім того, призначено по суті обвинувальний акт. Щодо того, коли саме ми почуємо вирок — жодна людина про це не знає і не спрогнозує. Невідомо, як будуть себе поводити всі сторони справи», – прокоментувала засіданням суду прес-секретар Харківської прокуратури Віта Дубовик.

Як повідомлялося, 7 лютого суд у Харкові продовжив на два місяці запобіжний захід у вигляді арешту підозрюваним у смертельній ДТП Олені Зайцевій та Геннадію Дронову.

Нагадаємо, увечері 18 жовтня 2017 року у Харкові на перехресті вулиці Сумської і провулка Мечникова автомобіль Lexus RX під керуванням 20-річної Олени Зайцевої зіткнувся з автомобілем Volkswagen Touareg. Унаслідок зіткнення п'ятеро пішоходів у віці від 19 до 46 років загинули на місці, ще одна постраждала - 24-річна Діана Берченко - пізніше померла в лікарні від травматичного шоку на тлі вкрай важкої черепно-мозкової травми, внаслідок якої розвинувся набряк головного мозку. Крім того, травми різної тяжкості отримали п'ять осіб.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: