Австрійське консульство у Львові підсумувало рік діяльності

IMG_1209

10 лютого 2018 року виповниться 1 рік з відновлення діяльності Почесного консульства Австрії у Львові.

Як зазначили у консульстві, 2017 рік був дуже насиченим та продуктивним для Почесного консульства Австрії у Львові.

«Для Австрії Західна Україна завжди відігравала особливу роль, що підтверджується активною співпрацею в галузях культури, науки, бізнесу, торгівлі тощо. Про інтерес Австрії до співпраці із західними областями України свідчать топові позиції Австрії по кількості інвестицій в економіку цих областей, а також наявність представництв торгового офісу «Advantage Austria», Австрійської служби академічного обміну у Львові (OeAD), Австрійських бібліотек у Львові та Дрогобичі, які провадять активну діяльність вже не перший рік», - розповів Маркіян Мальський, Почесний консул Австрії у Львові.

За його словами, за рік було проведено чимало роботи для розвитку двосторонніх відносин, зокрема, вдалось організувати зустрічі із представниками влади та бізнесу 5 областей консульського округу (з 6) та обговорити перспективи налагодження співпраці.

«Також за підтримки консульства було реалізовано кілька благодійних проектів у Львові та Львівській області. Серед наймасштабніших проектів благодійної допомоги від Австрії – Різдвяна акція в с. Усть-Чорна (Закарпатська обл.), в рамках якої місцевим дітям було подаровано майже 8 тис. подарунків. Особисту участь у цьому заході брала Посол Австрії в Україні пані Герміне Поппеллер», - пояснив консул.

Читайте також: Почесне консульство Австрії відновило роботу у Львові

«Впевнений, що 2018 рік буде для українсько-австрійських відносин ще більш вдалим і ми будемо докладати для цього усіх зусиль», -додав Маркіян Мальський.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: