Що дивитися цієї зими. Кращі серіали лютого

AlteredCarbon-FINAL

ІА Дивись.info пропонує цікаву добірку найсвіжіших телешоу цього місяця.

ІА Дивись.info пропонує цікаву добірку найсвіжіших телешоу цього місяця.

Кіберпанк, що заснований на однойменному науково-фантастичному романі Річарда Моргана, приквел популярного науково-фантастичного серіалу «Зоряна брама» та сенсаційні подробиці з життя Усами Бен Ладена — в кращих серіалах лютого.

A.P. Bio/Курс біології
(1 лютого)

Сюжет новинки A.P. Bio («Курс біології») оповідає про професора філософії, який безмірно обожнює свою роботу. Однак, втративши місце своєї мрії, він змушений змінити сферу діяльності. Тепер він - учитель біології в старшій школі.

Altered Carbon/Модифікований вуглець
(2 лютого)

Юель Кіннаман в головній ролі нового серіалу від Netflix Altered Carbon («Модифікований вуглець»), в основі якого лежить однойменний роман Річарда Моргана.

Земля, XXVII століття. У світі з'явилася можливість «вивантажувати» людську свідомість і особистість з одного тіла в інше. Ідеальний світ і для злочинців, і для поліцейських, і для армії, але навряд чи ідеальний для колишнього військового спецназівця, якого найняв мільярдер для розслідування загибелі одного зі своїх тіл.

https://www.youtube.com/watch?v=dhFM8akm9a4

Stargate Origins/Зоряна брама: Витоки
(15 лютого)

Stargate Origins («Зоряна брама: Витоки») - приквел популярного науково-фантастичного серіалу «Зоряна брама» 1997 року у вигляді веб-серіалу з десятихвилинними серіями. Головна героїня - дочка професора археології Пола Ленгфорда, який знайшов Зоряну брама в 1928 році під час розкопок в Гізі.

Everything Sucks!/Суцільний відстій!
(16 лютого)

Netflix і ще одна новинка під назвою Everything Sucks! («Суцільний відстій!»). Це шкільна драмеді, дії якої розгортаються в 1996 році маленькому містечку Boring штату Орегон (реальне місце!), Де учні однієї середньої школи об'єднуються для зйомок фільму, щоб хоч якось пережити нудні будні.

Unsolved: The Murders of Tupac and the Notorious B.I.G./«Нерозкрита справа: Вбивства Tupac і The Notorious B.I.G.»
(27 лютого)

USA Network випускає серіал Unsolved: The Murders of Tupac and the Notorious B.I.G., який покаже свою версію розслідування вбивств легенд хіп-хопу і непримиренних суперників: Тупака Шакура і Бигги Смолза. Обидва трагічних події відбулися під час «війни узбереж». Цей сезон покладе початок для антології, яка пройде під заголовком Unsolved.

https://www.youtube.com/watch?v=rNRw-SgV8Ks

The Looming Tower/Примарна вежа
(28 лютого)

Закриває місяць міні-серіал The Looming Tower («Примарна вежа»), адаптація однойменної книги Лоуренса Райта, удостоєного Пулітцерівської премії. Вона розкриває сенсаційні подробиці з життя Усами Бен Ладена, маловідомі факти його біографії, учасників «Аль-Каїди» і історію виникнення угруповання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: