У справі Зайцевої з’явився ще один потерпілий

http://photo.unian.net
Фото: Апостроф

Пасажирка автомобіля Lexus, яким керувала 20-річна Олена Зайцева, визнана постраждалою у справі про резонансну ДТП в Харкові, в результаті якої загинули шестеро пішоходів і ще кілька осіб постраждали.

Повідомлення про це розміщено в мережі на сторінці NewsRoom з посиланням на адвоката другого обвинуваченого в цій справі водія Volkswagen Touareg Геннадія Дронова – Сергія Перепелицю, – повідомляє Укрінформ.

«У справі з’явився шостий потерпілий: Марина Ковальова, пасажирка Lexus. Слідство визначило, що вона постраждала», – повідомив адвокат.

Дівчина, пише NewsRoom з посиланням на власні джерела, яка у момент аварії перебувала в салоні Lexus, «в результаті аварії дістала переломи грудної клітки, кваліфіковані як травми середнього ступеня тяжкості. У суді інтереси Ковальової представляє адвокат.

Нагадаємо, 7 лютого Київський райсуд Харкова продовжив перебування під вартою без застави до 7 квітня для Олени Зайцевої і Геннадія Дронова, підозрюваних у здійсненні смертельної ДТП на Сумській вулиці 18 жовтня 2017 року. Перше засідання суду по суті звинувачень відбудеться 19 лютого.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: