У США за 500 мільйонів доларів продали The Los Angeles Times 

xw_1503290

Новим господарем став американський мільярдер Патрік Сун-Шонг.

Американський мільярдер купив у компанії Tronc, Inc. видання The Los Angeles Times і The San Diego Union-Tribune за 500 млн доларів. Про це повідомляє Reuters.

Зокрема, повідомляється, що американський мільярдер-лікар Патрік Сун-Шонг придбав одне з найбільших медіа в США газету The Los Angeles Times за 500 млн доларів.
Варто відзначити, що Сун-Шонг купив газету в неспокійний час. Останнім часом газета мала непрості відносини зі своїми колишніми власниками, які знаходяться в Чикаго.

За шість місяців The Los Angeles Times тричі змінила головного редактора. Крім того, в минулому місяці, вперше за 136-річну історію газети, журналісти вирішили об'єднатися в профспілку. Головний редактор видання Джон Керролл, під керівництвом якого газета отримала 13 Пулітцерівських премій, пішов у відставку із-за тиску по скороченню штатів.

Для довідки, Сун-Шонг є одним з основних акціонерів Tronc, Inc., Чикаго, одним з найбагатших людей Лос-Анджелеса і одним із самих заможних лікарів у США, статок якого Forbes оцінив в 7,8 млрд доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: