Спілкується з містянами лише в інтернеті: Труханов знову продовжив відпустку 

55394-1_large

Відсутній тривалий час на робочому місці міський голова Одеси Геннадій Труханов продовжив термін чергової відпустки до 11 лютого.

Про це йдеться в розпорядженні від 8 лютого на сайті Одеської міської ради.

«Відповідно до статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» продовжити Труханову Геннадію Леонідовичу, одеському міському голові, відпустку без збереження заробітної плати строком на 3 календарні дні з 09 лютого до 11 лютого 2018 року», – йдеться в розпорядженні.

У документі вказано, що розпорядження видане на підставі доручення самого Труханова до тимчасового виконувача обов’язків міського голови Одеси Анатолія Орловського

Як стало відомо «Слово і Діло», Труханов відповідає на запитання онлан.

Міський голова Одеси пише, що він «поки не на своєму робочому місці, але завжди готовий до конструктивного діалогу». З листування видно, що відповіді замість Труханова генерує машина.

26 грудня 2017 року Геннадій Труханов пішов у 22-денну щорічну відпустку. Згідно з розпорядженням на сайті мерії, Труханов мав повернутися до роботи 18 січня. Утім в останній день відпочинку він подовжив його до 21 січня, а згодом відбув із робочим візитом до Греції. Звідти міський голова полетів до Давосу на економічний форум. 29 січня він знову пішов у відпустку із формулюванням «без збереження заробітної плати строком 7 календарних днів». 5 лютого Труханов знову не з’явився у мерії, попри те, що його чергова відпустка завершилась.

Минулої осені Національне антикорупційне бюро двічі проводило обшуки в одеській міській раді і, зокрема, в кабінеті міського голови, за місцем його проживання тощо. Слідчі дії проводились в рамках розслідування двох кримінальних проваджень стосовно завищення цін на ремонт одеських автодоріг і афери з майном комунального аеропорту. Сам Труханов тоді пояснив, що детективи НАБУ обшукували не його квартиру, а колишньої дружини. Також неодноразово протягом останніх років він називав «брехливими» звинувачення в наявності кількох громадянств, в тому числі російського.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: