У березні в УКУ стартує нова Сертифікатна програма з європейських студій

European union concept, digital illustration.
European union concept, digital illustration.

Кафедра політичних наук Українського католицького університету за сприяння Фонду Конрада Аденауера в Україні запрошує на нову Сертифікатну програму з європейських студій. Програма розпочнеться 5 березня 2018 року. Заняття відбуватимуться у Центрі Митрополита Андрея Шептицького, що на вул. Стрийській, 29.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

Метою сертифікатної програми є набуття комплексних знань про особливості функціонування системи урядування Європейського Союзу, розуміння місця і ролі ЄС у сучасному глобальному світі, ідентифікації ключових груп інтересів і дослідження системи лобізму на наднаціональному рівні ЄС, вивчення двосторонніх відносин між Україною та Європейським Союзом в контексті дії Угоди про асоціацію та зони вільної торгівлі між Україною і ЄС.

Сертифікатна програма відкрита для широкого загалу, але особливо стане у нагоді для студентів, журналістів, громадських активістів, працівників органів державної влади та місцевого самоврядування. Програма складається з 4 модулів і триватиме з березня по червень: Основи функціонування Європейського Союзу (5-29 березня 2018 року); ЄС в глобальному світі (23 квітня - 17 травня 2018 року); ЄС і Україна: точки для взаємовигідної співпраці (кінець травня 2018 року); Представництво інтересів і лобізм в Європейському Союзі (4-21 червня 2018 року).

Зареєструватися можна заповнивши реєстраційну форму до 26 лютого включно за посиланням. Або ж надіславши заявку на електронну скриньку [email protected].

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: