У столиці чоловік відкрив вогонь по відвідувачах кафе

1518341457_Screenshot_125(1)

Чоловік у стані алкогольного сп’яніння стріляв у бік відвідувачів кафе, які перебували на вулиці. Троє потерпілих отримали синці, від госпіталізації відмовились.

Чоловік у стані алкогольного сп’яніння стріляв у бік відвідувачів кафе, які перебували на вулиці. Троє потерпілих отримали синці, від госпіталізації відмовились, пише Вголос.

Зазначається, що інцидент стався біля одного з київських кафе-барів. Між 33-річним чоловіком та його дружиною виникла сварка, внаслідок якої зловмисник дістав зброю і почав стріляти в компанію молодих людей, які перебували біля бару.

Загалом пролунало сім пострілів. Він стріляв із травматичної зброї і поранив трьох людей. Після цього очевидцям вдалось вибити зброю із рук хулігана, а сам хлопець втік. Дівчина з місця події теж зникла.

Пізніше в поліцію надійшов дзвінок про те, що у чоловіка забрали зброю. Заявником виявився той, хто стріляв. Хуліган сам себе видав і наразі його затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Він не зміг пояснити своїх дій, оскільки перебував у стані алкогольного сп’яніння. Поліція оглянула місце події та вилучила сім гільз.

Відомості про подію зареєстровані у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Солом’янського управляння поліції. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: