У Радехові планують відкрити музей відомого українського композитора Ігоря Білозора

bilozir_igor_8a495

Сьогодні, 12 лютого, у місті Радехів на Львівщині, відбулася робоча зустріч щодо відкриття музею відомого українського композитора, виконавця,  народного артиста України, лідера ВІА «Ватра»  Ігоря Білозіра.

Серед учасників заходу - голова Радехівської РДА Тарас Калита, народна артистка України, народний депутат України Оксана Білозір, виконавчий директор фонду імені Ігоря Білозіра Юрій Кедринський.

Звертаючись до присутніх, Оксана Білозір зазначила, що саме в місті, де народився Ігор Білозір і де відбувалося його творче становлення, має бути музей, який не тільки буде нагадувати про творчість видатного українського композитора, але й стане джерелом для натхнення майбутніх митців.

«Я б не хотіла, щоб творчість Ігоря Білозіра залишилися в минулому столітті. Його пісні є сучасними, а тому повинні постійно звучати на районному, обласному і всеукраїнському рівнях», - наголосила Оксана Білозір.

Крім того, під час робочої зустрічі розглянули питання щодо проведення пісенних конкурсів у Радехові та сучасне облаштування  площі імені Ігоря Білозіра, де планується встановити пам’ятник видатному українському композитору.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: