Садовий не може знайти людину, яка б зайнялася Привокзальним ринком

IMG_6315

Міський голова Львова Андрій Садовий вчора мав зустріч з працівниками ринку «Привокзальний» та домовився про наступну зустріч наприкінці тижня.

Про це він розповів під час брифінгу, передає кореспондент Дивись.info.

«Там складна ситуація, бо є керівництво ринку, яке має постійні претензії до продавців, які там працюють. Вони час до часу між собою з’ясовують стосунки і той хто програв приходить до міста і просить втрутитись у цей процес. Тому зустрічей було вже багато. Безперечно, будемо вимагати від керівництва ринку припинити цей безлад, який там є, і максимально враховувати інтереси простих продавців, які там працюють, і інтереси львів’ян. Є робоча група, працюємо разом з депутатами. Вчора я переговорив з людьми, домовились, що наприкінці тижня будемо мати ще одну робочу зустріч. Ринок в частині є комунальний, в частині – приватний. Будемо вимагати від приватника дотримуватись закону, а по нашій частині – будемо шукати якісний варіант управління. Якщо б мав керівника, який би був готовий очолити цей  процес – хоч завтра. Але порядні люди не хочуть туди лізти, тому що там непроста ситуація – з’ясовування відносин, побиття», - заявив міський голова.

«Мене це бентежить, бо правоохоронні органи чомусь не можуть знайти людей, які вчиняють безчинства, хоча є їхні фотографії. Я дав доручення підготувати відповідні листи керівництву поліції, СБУ, прокуратурі, на рівні міністерств, щоб були покарані ті негідники, які нападають на людей», - додав Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: