В АП заперечують, що Саакашвілі вивезли з України літаком Порошенка

miheil-saakashvili
Фото: UA.News

В Адміністрації президента спростовують інформацію про те, що чартерний літак, яким вивезли з України до Польщі Міхеїла Саакашвілі, нібито належить офшорній компанії, пов'язаній з президентом Петром Порошенком.

Про це написав завідувач відділу Головного департаменту інформаційної політики Адміністрації президента Володимир Горковенко на своїй сторінці в Facebook.

«Нардеп Ігор Луценко приписав Петру Порошенку літак, який депортував Міхеїла Саакашвілі до Польщі. Хочу офіційно повідомити і закликати журналістів перевіряти інформацію і не тиражувати цей примітивний фейк. Той літак настільки ж далекий від Порошенка, як екс-президент Грузії - від своєї Батьківщини», - написав Гаркавенко.

Раніше народний депутат Ігор Луценко заявив, що Саакашвілі вивезли з України в Польщу чартерним літаком, який належить офшорній компанії, пов'язаній з президентом Порошенком.

«Саакашвілі був вивезений до Польщі чартерним рейсом, який виконав літак Beechcraft Premier I, бортовий номер UR-USA. Власником цього літака є офшорна компанія з Панами Sky Center Holding Corp., яка належить (барабанний дріб) Петру Олексійовичу Порошенку», - написав Луценко.

Нагадаємо, близько 15:00 12 лютого Саакашвілі затримали в столичному ресторані. Пізніше в Державній прикордонній службі повідомили, що лідера партії «Рух нових сил» видворили до Польщі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: